Rode bestelbus

Eigen vervoerverzekering voor al uw goederen en gereedschap onderweg

Vervoeren u en uw medewerkers regelmatig kostbare apparatuur? Heeft u technische mensen in dienst die hun dure gereedschap standaard in de auto hebben liggen? Dan heeft u een flinke financiële strop als er eens wordt ingebroken. Gelukkig is er de eigen vervoerverzekering.

Met de eigen vervoerverzekering kunt u dit risico namelijk prima verzekeren. Deze polis biedt een dekking voor alle goederen in de auto. 24 uur per dag, 7 dagen per week. De eigen vervoer verzekering keert uit na schade door elk van buiten komend onheil, inclusief diefstal, mits er braaksporen zijn.

Eigen vervoerverzekering voor elke situatie

Welk bedrag u precies moet verzekeren voor een optimale eigen vervoerverzekering, hangt af van verschillende factoren. Om u een passend voorstel te doen voor uw eigen vervoer verzekering, zetten wij graag eerst de zaken voor u op een rij. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.

Voordelen van de eigen vervoerverzekering

  • Alle goederen en gereedschappen in uw bedrijfsauto's verzekerd.
  • Eigen vervoer verzekering keert ook uit bij diefstal na braak.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw eigen vervoer verzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.
Vragen over uw eigen vervoerverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (085) 0600 988.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw eigen vervoerverzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie